Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Call of duty Ghosts

Kuger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kupiłem sobie cod'a ghosts'a okej zainstalowałem , popobierało się tam chwilke coś ok jest już koniec chcę odpalić grę i mi wyskakuję , że za mało pamięci , mam 4gb ramu , teraz zczaiłem , że trzeba 6 ale mam takie pytanie bo dużo osób mówi o jakimś programie czy coś takiego że gre można odpalić na 4gb i pytanko gdzie mogę ten program znaleźć i czy jest on legalny i czy jak odpale na 4gb to będzie mi ładnie gra chodziła minimum na średnich detalach czy będę musiał grać na najniższych ? z góry thx za odpowiedzi będą plusy .

205mkw.png

Opublikowano

Program nazywa się RAM Fix . Niestety każde modyfikowanie gry itd. jak wiadomo nie jest legalne :) Nie odpowiem ci czy dostaniesz za to bana (ale jeszcze nie słyszałem żeby ktokolwiek za to dostał). Możesz pobrać ten program lub poczekać na patcha od IW który zniesie limit 6GB (nie wiadomo czy to się w ogóle stanie więc polecam RAM Fix)

Opublikowano

Ew została mi opcja "zakup ramu" bo boję się ryzykować , szkoda mi gry jak bym bana dostał , może i rzeczywiście to zmienią w tym patchu , nw zobaczymy oby tak !

205mkw.png

Opublikowano

Nie zmienią bo to jest czysta reklama nie będę podawał jakiego sklepu z którym współpracują

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...